Ta operacja jest nieodwracalna. Konto, profil, historia meczów i postępy w grze zostaną usunięte w ciągu 30 dni i nie będzie możliwości ich przywrócenia.
Wniosek przyjęty
Twój wniosek o usunięcie konta został przyjęty. Konto i wszystkie powiązane dane zostaną trwale usunięte w ciągu 30 dni.